Studio5982 organiseert workshops over uiteenlopende onderwerpen, zoals:

– Beeld voor e-commerce: Beeldtaal, richtlijnen en branding
– Help! Een inhouse-fotostudio. Hoe pak ik dat aan?
– Techniek: Creatieve analoge fotografie

Niet alleen kunnen we fotograferen, we kunnen je ook helpen met het opzetten van een in-house fotostudio of de beeldtaal van je merk. Dit kan 1 op 1 specifiek voor jouw organisatie, of tijdens workshops die we in onze studio’s organiseren.

Wil je als fotograaf je technische kennis vergroten dan zijn wij er ook voor jou!
Ondanks dat we al sinds onze oprichting met digitale middenformaat-camera’s werken hebben we namelijk ook een zwak voor analoge fotografie.
In onze technische workshops leer je analoge fotografie kennen en toepassen. Wij nemen je daarbij mee van de keuze van de juiste camera en films tot het gebruik van accessoires zoals flitsers en filters. We vertellen je daarbij alles over de creatieve technieken die analoge fotografie zo leuk en anders maakt dan digitale fotografie.

Wij geloven niet dat je fotografie leert als je alleen maar een hoorcollege van een docent krijgt. In onze workshops leer je zelf de techniek van je camera te beheersen. Dus geen droge uitleg, maar vooral doen!

De workshops worden gehouden in de fotostudio’s van Studio5982. Deze studio’s bevinden zich in het World Fashion Centre Amsterdam en Hoofddorp.

Voor meer informatie: mail ons op info@studio5982.com