OP WEG NAAR 5982 FANS OP FACEBOOK

Creative Services

Naast dat je voor professionele fotografie en beeldbewerking bij ons aan het juiste adres bent, kan je de hele productie bij ons uitzetten.

Hieronder staan de creative services die we kunnen bieden op een rij:

-       concept ontwikkeling

-       art-direction

-       video

-       styling, setdressing en props

-       locaties

-       haar en make-up

-       modellen

-       decorbouw

-       vervoer & logistiek

-       productie (traffic, draaiboek / callsheets, tickets, creditaties, catering, etc.)

 

Iedere klant is verschillend. De ene klant wilt een grote reclamecampagne, sommige klanten een nieuwe webshop, andere komen voor hun vaste pagina’s in een tijdschrift. Het doel is echter altijd hetzelfde; Heldere communicatie naar de consument, passend in de sfeer van het merk gericht op de juiste doelgroep. Het beeld moet verkopen.

Door onze ervaring voor het werken voor zoveel verschillende klanten is doelgroep denken geen probleem. Ben je op zoek naar een campagne die de sfeer van nu ademt, of  je wilt een tijdloos beeld neerzetten, wij zetten het voor je uit.

Ons team bestaat uit mensen met eigen specialismen. We helpen je graag met het ontwikkelen van een passend concept en beschikken over een groot netwerk van ervaren stylisten, visagisten, art-directors, modellenbureaus, locaties en decorbouwers. Zo kunnen we het perfecte team voor je samenstellen.