Beeldtaal, Identiteit, Branding, Look & feel, Fotografie-richtlijnen,..
In deze tijd van een overload aan beeld is nadenken over eenduidigheid van je online content van essentieel belang.

Studio5982 oprichter Walter Sans: “De meeste merken hebben de laatste jaren geïnvesteerd in een webshop. Nu is het de uitdaging om op te vallen. Naast prijs en levertijd kiezen klanten online vooral op grond van de presentatie van het product. Men koopt op basis van een foto! De visuele presentatie moet daarom perfect zijn.
Hoeveel van je product laat je zien, wat laat je zien en vooral: hoe breng je het in beeld? In- en out of box, beide? Details? Recht van voren of gedraaid? Met of zonder model, video etc. etc.

Als online-ondernemer sta je voor heel veel keuzes. Helemaal als je de stijl van je fotografie doorvoert in al je uitingen en de branding van je product. Eenduidigheid en een eigen beeldtaal is daarbij van essentieel belang en daar kunnen wij je bij helpen. Klanten van ons hebben conversiestijgingen tot 80% gemeten!”

Studio5982 heeft bedrijven als Bol.com, Denham the Jeanmaker en PROTEST geadviseerd met het definiëren van een eigen beeldtaal en het vastleggen van richtlijnen voor fotografie. We hebben daarvoor een methode ontwikkeld waarbij we op een efficiënte manier je online-presentatie analyseren en samen met je verbeteren.
Op die manier kunnen we je adviseren bij de branding van je merk en het bepalen van de juiste look and feel van je online presentatie.